Kunngjering av Holbergprisen og Nils Klim-prisen

Sted:
Bibliotek for Humaniora, Haakon Sheteligs plass 7
Praktisk informasjon:
Arrangementet er åpent for alle interesserte. Vi strømmer direkte her på nettsiden. Sendingen starter presis kl 09:00.
Tirsdag den 14. mars kl. 09:00 kunngjer vi kven som mottek Holbergprisen og Nils Klim-prisen i 2018. Vel møtt til markering på Bibliotek for Humaniora ved Universitetet i Bergen.

Rektor ved Universitetet i Bergen, Dag Rune Olsen, ynskjer velkommen og styreleiar for Holbergprisen, Sigmund Grønmo, kunngjer årets prisvinnarar. Under markeringa vil vi få høyre utsegner frå fagkomitéene for dei to prisane. Det blir eit kulturelt innslag og vi serverer gratis frukost og kaffi i bibliotekets foajé.

Det vil òg bli høve til å sjå arrangementet via streaming på denne sida for dei som ikkje har høve til å møte fysisk.